Learn My Top Workout Hack!

I decided a while back to try the Body for Life method. It’s a workout system that builds muscle all over your body by following a routine where you go back between reps and weight. Scientifically, they have found that this way of working out will build muscle more effectively. It really makes a difference! I have been doing weights for years and got a decent result, but now I have reached goals I didn’t think were possible. For an ectomorph like myself, that is. 🙂 Somebody like me can’t expect to become Arnold.

The Body for Life method really works. In short, you do 12 reps of a light weight, then 10 reps of a heavier one, then 8 and 6 and so on. Then you go back and do 12 of a heavier weight and then you do 12 of a completely different exercise within the same muscle group. Brilliant!

BestĂ€mde mig för ett tag sedan att prova metoden Body for Life. Det Ă€r en styrketrĂ€ningsmetod som bygger hela kroppen genom att följa ett system av reps och vikt. Man har vetenskapligt kommit pĂ„ vad som Ă€r mest effektivt, vad som bygger mest muskler pĂ„ kortast tid. Och ja, det gör verkligen skillnad. Jag har trĂ€nat med fria vikter förut och fick hyfsat resultat, men nu har jag nĂ„tt mĂ„l jag inte trodde var möjliga. För en ectomorph alltsĂ„, som jag Ă€r. 🙂 Man kan liksom inte bli Arnold om ni förstĂ„r vad jag menar.

Metoden funkar alltsÄ. I korthet gÄr den ut pÄ att man ska köra en lÀtt vikt 12 reps, sen en tyngre 10 reps, 8, 6 osv. Sen gÄr man tillbaka och gör 12 av en tyngre vikt och sen gör man 12 av en annan övning inom samma muskelgrupp. Genialt!

dumbbells_colored

dumbbell_stand

I bought a number of dumbbells in pastel colors. I think it’s more fun to work out if the dumbbells are pretty. 🙂 Then you need a nice stand for them so that everything looks organized.

Here is the Body for Life book if anyone’s interested. If you are trying to lose weight with this method, what I’ve heard is that a lot of it happens through the diet suggestions, not the actual weights. Many people have gotten great results though, just keep this in mind.

Jag köpte nĂ„gra hantlar i pastellfĂ€rger. Tycker det blir roligare att trĂ€na om hantlarna Ă€r snygga. 🙂 Sen ett schysst stĂ€ll till ocksĂ„ sĂ„ det ser lite proffsigt ut.

Vill Àven tillÀgga att hantlar Àr nÀstan 3 gÄnger sÄ billiga hÀr i USA! SÄ himla orÀttvist och trist för svenskar. TrÀning Àr ju sÄ grymt bra, det ska alla kunna ha rÄd med tycker jag!

HÀr Àr boken Body for Life om nÄgon Àr intresserad. Om ni försöker gÄ ner i vikt med den hÀr metoden, sÄ skulle jag bara vilja berÀtta att jag har lÀst att dieten som föreslÄs Àr det som gör mest skillnad, inte vikterna. MÄnga har fÄtt vÀldigt bra resultat! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *