Floral Spring Sandals

IMG_1319

Guess Dalila sandals

When my mom was here visiting we went shopping (duh!). We found these sandals that I immediately fell in love with. I fell down to my knees and worshipped them, haha. You know the feeling, when you just get all obsessed and you are drawn back to a pair of shoes like a magnet – even if you’re trying to walk around and see the rest of the store.

So my mom ended up buying them for me! The guy who helped us try them out had grandparents from Sweden and was really sweet. This was at Dillards by the way. It was simply a totally feel good shopping trip. 🙂

I’m taller than my husband when I wear them… (yes we noticed this when we got back home hehe). He doesn’t like high heels or platformers because of this, but he really liked these sandals anyway.

När min mamma var här och hälsade på så gick vi och shoppade (såklart!). Vi hittade då de här sandalerna som jag blev helt kär i. Föll ner på mina bara knän framför dem och tillbad dem, hahaha. Ni vet när man bara blir så där trollbunden och dras tillbaka till ett visst par skor som en magnet, även om man försöker gå runt och titta i hela affären.

Till slut köpte mamma dem åt mig! Han som hjälpte oss att prova hade morföräldrar som kom från Sverige och var urtrevlig. Detta var för övrigt i en affär som heter Dillards (jättekänd i USA, finns överallt). Det var en sån himla feel good shoppingtripp helt enkelt. 🙂

Om jag har på mig dem blir jag längre än min man… Han gillar inte högklackat och platå p.g.a. detta, men han tyckte ändå mycket om de här sandalerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *