Crochet Cowboy Style

One thing you will notice here in Texas is that there’s a lot of “Howdy!” and “Y’all”, which can sometimes seem strange to a Swede like me. “People really talk like that for real?!” 🙂 Austin is an incredibly friendly place. Everywhere you go people wear bohemian clothes. So today’s outfit is inspired by the Austin spirit, y’all.

En sak man märker när man kommer till Texas är att de ofta säger “Howdy!” och “Y’all”, vilket ibland kan vara lite konstigt för oss svenskar. “Pratar folk verkligen så där på riktigt?!” Austin är ett otroligt vänligt ställe och folk klär sig väldigt bohemiskt. Dagens outfit är inspirerad av Austin. 

 

Cowboy hat crochet dress  Crochet dress denim jacket

crochet_western_dress2

My mom made this crochet dress! She never ended up wearing it since she wasn’t comfortable with how short it was (she’s taller than me). Well, she missed out, because I think it’s really cute. Thanks mom!

Min mamma har virkat den här klänningen! Hon bar den aldrig för hon tyckte den var för kort (hon är längre än jag). Jaja, hennes förlust, den är ju jättesöt. Tack mamma! 

 

crop_jacket

 

dragonfly_pendant

This pendant is made from a fish. Yes, you heard me correctly. The head of the dragonfly is the eye of the fish and the wings are little things around the fish’s ear. It was handmade by a fisherman’s wife who came up with the idea when she was cleaning her husband’s freshly caught fish. Some people think it’s cool while some get a little freaked out.

Det här halsbandet är gjort av en fisk. Japp, ni hörde rätt. Huvudet på trollsländan är ögat på fisken och vingarna är grejer som sitter runt fiskens öra. Det är handgjort av en fru till en fiskare som kom på idén när hon rensade sin mans nyfångade fiskar. En del tycker att det är coolt, andra blir typ skrämda av tanken.

western_sequin_purse

 

Maurices crochet boots

 

 

Crochet dresses: here

Slouchy crochet boots: Maurices.

Purse: Express

Crop jacket: J Jean

Hat: Scala

Necklace: Ritva Tillberg design

 【BDR-3HLS-6017】富士工業 レンジフード 換気扇 ステンレス
460ソリッド移動カムシェルビングセット 1380×H1910 4段
セイコー SEIKO プレザージュ メカニカル 自動巻 メンズ 腕時計 SARY055 国内正規【楽ギフ_包装】【S1】
カリス ベルガモット(ベルガプテンフリー) オーガニック オイル 500g【カリス成城/エッセンシャルオイル/EO】/公益社団法人 日本アロマ環境協会 表示基準適合認定精油
【第2類医薬品】単品よりも20%お得!ウチダ和漢薬 柴胡加竜骨牡蛎湯エキス細粒(さいこかりゅうこつぼれいとう) 500g×6個セット
La Sportiva スポルティバ Sideral AT Ski Boot メンズ用 Ski ブーツ 26.5 Red (Red) 登山靴 クライミング シューズ【代引不可】【あす楽不可】
SC-RS601GK 「直送」【代引不可・他メーカー同梱不可】 サン電子 モバイル通信カード対応 高信頼性アクセスルータ「Rooster-RW Pro」
キャンブロ(CAMBRO)サービスカート クローズタイプ BC330 コーヒーベージュ【ワゴン】【サービスカート】【業務用】【RCP】
アクリルバードゲージカバー  折れ扉式 W825×H720×D575 ワイドタイプ【鳥かごケース、鳥、オウム、インコ、九官鳥、小動物、防塵、防音、保温、アクリルケース、バードケース、透明アクリル板】
アキレス 透明ダイニングテーブル下マット 270×300cm (連結仕様)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *