Anybody can get Super Flexible with Pilates

As I explained in a previous post, we just bought a Pilates machine. It’s supposed to give you really flexible legs – provided that you actually do the exercises haha. It’s really good for increasing blow flow to tired office shoulders too. We get all of our exercises off of Youtube but there are DVDs you can buy. With a Pilates machine you can choose to do cardio, workout or flexibility training. We usually do the latter because we already do weight lifting, Nordic track, and pole walking.

Som jag tidigare berättat har vi köpt en Pilatesmaskin. Man ska tydligen kunna få jätteviga ben, fast man måste ju göra övningarna också hehe. Den är superbra för att öka blodcirkulationen till trötta kontorsaxlar också. Vi får alla tips på övningar från Youtube men det finns även DVD:er som man kan köpa. Med en Pilatesmaskin kan man välja om man vill göra konditionsträning, styrketräning eller rörelseträning/vighet. Vi brukar göra det sista för vi tränar redan med fria vikter, Nordic Track (skidmaskin) och gåstavar.

 

aero pilates machine   leg exercises flexible legs with pilates

I’m working on it! 🙂

Jag jobbar på det!

 

image

This is what the machine looks like. It has a big slider, resistance bungy style chords, and handles. There’s also a trampoline that you attach to the front to kick against (it’s not in the picture though).

Så här ser själva maskinen ut. Den har en stor platta som glider fram och tillbaka, gummiband så man kan öka motståndet och handtag på rep. Det finns också en studsmatta som man sätter dit där fram för att sparka emot (men den är inte med på bilden).

 

aero pilates changing resistance

This is how you change resistance.

Så här ändrar du motståndet.

 

cat on pilates machine

Cats love to watch you work out for some reason. While you’re in the middle of sweating they are cheeky enough to yawn!

Av nån anledning älskar katter att titta på när man tränar. När man svettas som mest är de fräcka nog att gäspa! 

 

This Pilates machine is the Aero Pilates brand.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *