Why So Baggy??

Sorry American readers, but I will never understand this baggy jeans trend that has been popular here for so long. My stepson just bought a pair of jeans and they looked exactly like the ones he just wore out. I’m like, “Those are the NEW ones??” 😀 Three sizes too big if you ask me.

Also, what’s up with wearing sweatpants to school? We just don’t have that in Sweden. When in Rome do as the Romans? Not in this case! 🙂

Amerikanskt mode i all ära men vissa saker förstår man bara inte. Som t.ex. det här med baggy-trenden som har hållit på sisådär tio år. Eller ”häng” som det så vackert kallas på svenska. Min bonusson (tonåring) köpte just nya jeans. Såg ut exakt som de gamla som han hade ”slitit ut”. 🙂 Tre nummer för stora om ni frågar mig. Men här i USA är det manligt att ha hängröv. 🙂 Alltid, varje dag.

Mysbrallor till skolan – javisst! Det ska vara bekvämt, det ska inte kännas att man har kläder på sig. Lite lustigt kan jag tycka. Och nej, jag tänker INTE ta seden dit jag kommer! Haha.

baggy-jeans-kandisar jenniferaniston_baggyjeans

Here are two chicks that can actually pull off baggy though.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *