Feel Fuzzy at Home Outfit

Feeling put together and at the same time being super comfortable is important to me when I work at home. Some days the only person I’m seeing is my husband. So yeah, here is an outfit idea for those cozy days at home!

Det är viktigt för mig att känna mig lite fin men ändå superbekväm när jag jobbar hemifrån. Ibland är min man den enda jag ser på hela dagen. Så här kommer en idé till en outfit för de där mysiga hemmadagarna!

ragdoll_cat

I bought this watch for $1 including shipping on eBay. It’s good to wear at home since I don’t have to worry about it being scratched during exercise or household work.

Jag köpte den här klockan för $1 inklusive frakt på eBay. Bra att ha hemma då man inte behöver oroa sig för repor etc. när man tränar eller gör hushållsarbete.

 

 

vera_bradley_purse

I got this Victoria’s Secret hoodie as a birthday gift from my husband two days before we got married in San Francisco and I wore it when I put on make-up for our wedding.

Jag fick den här Victoria’s Secret-huvtröjan i födelsedagspresent av min man två före vi gifte oss i San Francisco och jag hade på mig den när jag lade min bröllopsmake-up. 

 

lovepink_hoodie vs_pink_hoodie victoriassecret_lovepink

purple_victorias_secret_hoodie

This purse from Vera Bradley is perfect to take to the neighborhood pool, on a walk, to run a quick errand or to get that summer feel. I have noticed how the hispanic population here in Austin and San Antonio seems to love Vera Bradley. You can spot her bags from a long distance because of how special they are.

Den här väskan från Vera Bradley är perfekt att ta med sig till poolen, på promenad eller när man vill känna sig somrig. Jag har märkt att Vera Bradley är väldigt populär hos den sydamerikanska befolkningen här i Austin och San Antonio. Man känner direkt igen hennes väskor från långt avstånd eftersom de är så speciella. 

 

minnetonka_cally_slipper_pink

So fuzzy cozy!

 

Hoodie: Victoria’s Secret Love Pink

Socks: Betsey Johnson

Purse: Vera Bradley

Top: Anthropologie

Slippers: Minnetonka Cally

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *