How to Spot a Fake Michael Kors

I’m not going to link to them since I don’t want to support them, but they are all over Google. If a website sells new Michael Kors handbags for $65, then they ARE false, no doubt about it. It is simply too good to be true. If you go to the customer service section and you can’t really find anything, that’s another red flag. These websites are good for one purpose though – they’ve got a lot of models in stock (or at least pictures of them – the pictures are always of the authentic item btw). So just browse around and see if there’s anything you like. You then simply go to eBay and try to find somebody selling a purchase they regretted or something. On eBay you can find the same bag – new – for twice the price of 65 bucks – which is actually really good! Conclusion: It is better to buy one MK bag on eBay than two replicas.

Do not buy replicas. It’s tacky and illegal and the quality probably sucks.

Ska inte länka till dem härifrån eftersom jag ej vill stödja dem, men de finns överallt. Om en sajt säljer nya Michael Kors-väskor för säg 65 dollar – ja då är de falska, för bra för att vara sant! En annan varningssignal är om man t.ex. försöker kontakta kundtjänst och det inte går. Det enda såna sajter är bra till är att de har många modeller inne så man kan leta runt och se vilka man gillar. Bilderna brukar nästan alltid vara på den äkta varan. Sen om man vill ha ett bra pris går man till eBay och försöker hitta någon som säljer ett ångrat köp eller nåt. Finns nya väskor som endast kostar som två kopior. Det är bättre att köpa en äkta än två falska.

Köp inte kopior. Det är sunkigt och olagligt och kvalitén är förmodligen inte den bästa.  

michaelkors_handbags_fake_or_authentic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *