GUESS who? My New Bag ;)

guess_white_patentleather_bag

 

It was love at first sight when I saw this little cutie from Guess. I have always loved Guess’s handbags but I liked this one in particular. The Guess brand has always fascinated me since they’re always bordering on being just a tad too much. They pull of the seemingly impossible feat to be almost tacky and luxurious at the same time. They don’t try to be humble about details and boring is therefore the last thing anybody will ever say about them. Kind of like, “you only live once, make life into a party!” 🙂 That’s why I’m a faithful Guess worshipper, too much simplicity and minimalism just don’t appeal that much to me.

Den här godbiten från Guess blev jag bara såå kär i när jag såg. Jag har alltid älskat Guess handväskor men den här var något alldeles extra. Detta märke, som för övrigt är amerikanskt, har alltid fascinerat mig då de ligger precis på gränsen för att vara liiite för mycket. De klarar av den nästan omöjliga uppgiften att vara lite, lite tacky och samtidigt lyxiga. De sparar inte på detaljerna och blir därför allt annat än tråkigt. Lite som att, ”du lever bara en gång, gör livet till en fest!” 🙂 Det är precis därför jag är en obotlig Guess-dyrkare, jag har lite svårt för att bara vara strikt och stilren, det ligger helt enkelt inte i min natur. 🙂

Om du också är ett Guess-fan så tycker jag du ska passa på att köpa deras kläder, väskor, skor, accessoarer och parfymer om du är på resa i USA. De är nämligen ganska mycket billigare här. Men annars, pröva Tradera.

IMG_2720

guess-fiesta-turquoise-handbag

This model is called Fiesta and also came in turquoise.

Denna modell kallas Fiesta och såldes även i turkost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *