Hearts from Helzbergs Diamonds

On one of the first dates with my husband he gave me a gorgeous necklace from Helzberg’s Diamonds. It has both silver and gold and different size diamonds.

Vid en av de allra första dejterna med min man fick jag ett jättevackert smycke från Helzberg’s Diamonds. Det har både silver och gult guld och så diamanter i olika storlekar.

helzbergs_diamonds

We’ve been getting little gifts from them in our mailbox ever since. I got a pearl bracelet, a pair of earrings, a freshwater pearl bracelet with onyx and a plain silver heart. I gave one of the bracelets to my mom as a gift for helping us clean out our big bonus room. I sort of regret not buying our wedding rings at Helzberg’s. I’m not very happy about mine.

Sedan dess har vi fått hem en massa gåvor av dem i brevlådan! Jag har hittills fått ett pärlarmband, ett par örhängen, ett armband med sötvattenspärlor och onyx samt ett halsband med ett silverhjärta. Ena armbandet gav jag bort till min mamma när hon hjälpt oss att rensa ut ett stort rum i vårt hus. Ångrar att vi inte köpte våra vigselringar där. Jag är nämligen inte alls nöjd med min ring, snyft!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *