Preppy Mini Vest and White Stripes

When it gets really hot here in Austin, the only thing you can really do is go out after dark (even then it might get too hot!). The good news is, a lot of places are open late at night! We like to go to Five Guys at the Arboretum and have a burger on their patio or in the nearby park. The ice-cream place next door is always crammed with hungry ice-cream lovers. It’s nice to see so much activity in the evenings. Where I come from that’s not very common.

När det blir så där jättevarmt här i Austin är det skönt att gå någonstans först efter det blivit mörkt. Men även då kan det ibland vara för varmt. Många ställen har öppet sent dock! Vi gillar att gå till Five Guys och ta en burgare på deras terrass eller i parken nedanför. Glasstället bredvid är alltid proppfullt av folk som ska käka glass mitt i natten haha. Kul att det händer så mycket även sent på kvällen!

image

image

These flats are so great, they’re kinda like sneakers.

De här skorna är jättesköna, de är lite som sneakers. 

 

image

This is actually a shopping mall but sadly, no stores are open this late.

Detta är egentligen en shoppingmall men tyvärr har inga affärer öppet så här dags. 😉

 

image

 

image

The Cheesecake Factory! This is where Penny from The Big Bang Theory works – at least on the show.

Cheesecake Factory – här jobbar Penny från Big Bang Theory, i alla fall i tv-serien. 

 

 

Idea behind the outfit: These vest tops are hard to combine with anything. What usually works is just plain black or white and in this case a v-neck top was the way to go. Bottoms probably should be pretty simple.

Idén bakom outfiten: Såna här korta jeansvästar är svåra att kombinera med någonting annat. För det mesta funkar svart eller vitt utan tryck och en ganska enkel nederdel.

 

Crop denim vest top: Wrangler

Black and white striped skirt: H&M

Sneaker flats: Top Moda

Purse: Franco Sarto

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *