Get Busty! ;)

Am I the only girl in the world who has never had a breast hang-up? I hope not. From the time you’re very young though, you keep hearing things like, “there isn’t a girl in the world who’s happy with her breasts”. It becomes a self fulfilling prophecy!

Sometimes though I would want them to be just a tad bigger. It depends completely on the clothes, in my opinion. Some tops, dresses or tank tops give your breasts a lift, others can make them look small. I have no idea why this happens! It could probably be explained with science haha.

All I know is that when Victoria’s Secret promises that their bras can make your breasts look two cups bigger, they are able to make them look at least one size bigger. I’ve always been impressed by how naturally padded their bras are and the way they fight gravity. Great stretch also, very sturdy.

So if you, like me, want your breasts to look bigger in some clothing, try VS “add 2 cups” and see what you think!

Är jag den enda i världen som aldrig har haft komplex för mina bröst? Jag hoppas inte det. Men från det att man är liten får man höra att ”det finns ingen tjej som är nöjd med sina bröst” och då blir det ju nästan en självuppfyllande profetia. Onödigt! 

Samtidigt kan man ju ändå ibland tycka att det skulle vara roligare om de var lite större. Beror helt på kläderna tycker jag. En del toppar/klänningar/linnen lyfter bysten, andra har en förminskande effekt. Vad detta beror på har jag ingen aning om! Är säkert en hel vetenskap, haha.

Allt jag vet är att när Victoria’s Secret lovar att deras BH:ar kan lyfta två kupor så kan de åtminstone lyfta minst en. Jag har varit imponerad av hur naturligt deras BH:ar är vadderade och trotsar tyngdlagen. Grymt bra resår också, sitter som berget. 

Så ni som ibland vill att bysten ska se lite större ut i vissa plagg, prova VS ”add 2 cups” och se vad ni tycker!

victorias secret add 2 cups bra

My newest “add 2 cups” bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *