Dressed for the Mall

Today we went to the mall. I think there’s a mall like this in every city in the United States, at least I’ve been to several and they’re identical. 🙂 I like just wandering around there and I love helping other people shop. In this case my husband needed new jeans. Always fun to ask him whether this particular pair is “butt flattering”, it makes him super conscious of the fact that he’s totally lacking a behind. 😛 (So Cute)

Idag åkte vi till mallen. Jag tror det finns en liknande mall i varenda stad i USA, i alla fall har jag varit i flera såna och de är identiska. Jag gillar att bara gå omkring där men det jag gillar mest är att hjälpa andra att shoppa. I detta fall behövde min man nya jeans. Det är alltid lika roligt att fråga honom om de sitter snyggt i röven, han påminns om att han inte har någon bakdel. Gulligt. 😛

 

biker_jacket_moto_boots sheyna_macys

We bought like 6 pairs of Levi’s. God, it’s so much cheaper here than it is in Sweden. Levi’s there are expensive. Great prices really add to the positive experience of shopping here in the States.

Vi köpte typ 6 par Levi’s. Guud vad billigt det är! Det blir verkligen så mycket roligare att shoppa om priserna är schyssta. Älskar att shoppa i USA. 

 

straplesstop_statement_necklace white_guess_purse

This is actually a sleeveless peplum top that I have tucked into a skirt. I have trouble having sleeveless/strapless tops stay up due to my bust size, but this one has a zipper in the back so it gets pretty snug.

Det här är faktiskt en ärmlös peplumtopp som jag har stoppat in i en kjol. Jag brukar inte lyckas få ärmlösa/axelbandslösa toppar att sitta uppe pga min byststorlek, men den här har en dragkedja i ryggen så den sitter tillräckligt tajt. 

 

statement_necklace_nastygal

This statement necklace from Nasty Gal was called “Rubix” collar necklace. It has little Rubik’s Cube-like nuts all over.

Det här statementhalsbandet från Nasty Gal hette “Rubix” vilket typ är namnet på engelska för “Kuben” (ni vet den där man vrider och vrider för att få samma färg). 

 

white_jacket_white_purse

 

 

Tucked in peplum top: H&M

Skirt: H&M

Purse: Guess

Statement necklace: Nasty Gal

Moto Boots: Mia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *