How to Make Midi Rings Stay On Already

Have you ever wondered how to make midi rings aka over the knuckle rings to stay on? I can’t make it work with my skinny fingers. They have to be 1.7 inches around to stay and even then they are likely to fall off. The only way that worked for me was to use a ring where you can adjust the size. You can then wear it over the knuckle or your pinky or wherever you want. It sort of wraps around the fat on your finger haha. 🙂

Har ni också undrat hur man ska få midiringar eller ovanför knogen-ringar att sitta på? Jag som har smala fingrar får det inte att funka. För mig måste de vara max 4,5 cm runt om för att sitta uppe och även då är det lätt att de faller av. Enda sättet för mig har varit att använda en ring där man själv kan justera storleken. Då kan man bära dem ovanför fingerleden eller på lillfingret eller vad man nu vill. Den liksom klämmer åt fettet i fingret, haha. 🙂

midiring

How do they do this??

Hur gööör de?

How to wear over the knuckle rings Back of hand - secret to wearing midi rings!

I think I have figured it out just in time for the trend to die out. Lol! Anyway, this is the front and the back of my hand showing solutions for how to wear midi rings.

SOMEWHERE, OOOVER THE KNUCKLE!

Jag tror jag kommit på tricket lagom till att trenden dör ut, haha! Men i alla fall, det här är framsidan och baksidan på min hand och där kan ni se olika lösningar för hur man kan få midiringar/ovanför-knogen-ringar att sitta uppe.

Did you ever get these rings to stay on? Enough so that you were able to go out partying, shaking somebody’s hand, carrying stuff? Does anybody have any other tips?

Fick ni någonsin dessa ringar att sitta på? Nog för att ni skulle kunna gå ut och festa, hälsa på någon i hand, bära grejer…? Någon som har något mer tips?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *