Citrus Berry & Flowers Mix

A while ago I won this perfume in a Swedish fashion magazine contest:

För ett tag sen vann jag liksom den här parfymen i VeckoRevyn:

bulgari perfume

Bvlgari Omnia Coral

I like it! It has a pretty heavy citrus scent (bergamot) and flower and berry undertones. Not in that light, cheap way, but more mystically hidden inside of a romantic mix that you can’t really identify. I like it when you can’t pinpoint the scent of a perfume, being able to immediately spot “vanilla!” makes it less interesting. There is also a little bit of musk in the base that makes it even more exciting. It’s a “feel good” type of scent that is fresh and also has a little bit of spirit and fruit in it, while at the same time subtly mysterious.

I tried some of the other scents in the same Omnia series last time I was at Ulta and I still think my Coral was by far the yummiest. 🙂

The bottle is fun and different and I have it sitting out on my vanity.

Jag tycker om den! Den har en ganska tung citrusdoft (bergamot) och undertoner av blommor och bär. Men inte på ett billigt, lätt sätt utan mer mystiskt dolt i en romantisk mix som man inte kan riktigt identifiera. Jag gillar dofter som är svårt att sätta fingret på, det är inte lika spännande om man på en gång säger t.ex. “vanilj!” så fort man luktar på den. Sen finns även en liten aning av mysk i basen som gör doften ännu mer intressant. Det är en riktig feel good doft som är frisk och har lite fart och frukt i sig men samtidigt andas en del mystik.

Jag testade de andra parfymerna i serien Omnia när jag var på Ulta sist (en stor make-upkedja här i USA) men jag tycker helt klart att Coral var den mest väldoftande av dem alla.

Flaskan tycker jag är riktigt kul och den får stå framme på mitt make-up bord (eller Vanity som man kallar det på engelska, gillar det ordet 🙂 ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *