The New It-Bags

I’m encouraging my Swedish readers – and maybe you, who knows – to discover one of my favorite handbag designers. Rebecca Minkoff. I especially love her super cute crossbody bags in different colors. I like the ones with chains and studs in particular. She really knows how to balance her designs in order to get them just right – not too much or too little. The Quilted Mini Affair is one of her most popular items. It is made of authentic leather (like most of her bags) and the little curve on the lid almost has the shape of a heart. This seems to be her signature style. Choose between studs or without. Minkoff is loved by Sarah Jessica Parker and Jessica Alba among others.

En väskdesigner som är otroligt populär här i USA är Rebecca Minkoff. Jag tror ni i Sverige skulle gilla dem! Men de är inte helt lätta att få tag på i Sverige tyvärr. Dock har jag sett någon enstaka hos Kyssjohanna (och de finns såklart på eBay).

Jag bara älskar hennes små söta crossbody bags i olika färger. Tycker dem med kedjor och nitar är extra grymma. Hon har det där lilla extra i sin design, inte för mycket och inte för lite. Särskilt väskan Quilted Mini Affair har blivit extra populär. Den är i äkta läder och har den där lilla kurvan på locket som nästan ser ut som ett hjärta. Detta verkar vara lite av ett signum för Rebecca Minkoff. Man kan välja med eller utan runda nitar. Minkoff är mycket omtyckt av Sarah Jessica Parker och Jessica Alba. 

mab_tote  rebecca_minkoff_studdedaffair

rebeccaminkoff_miniaffair rosa_handvaska

Note: The tote is a mini tote, only 8 inches.

Obs, toten är en minitote, bara 20 cm lång.

The pink or turquoise ones are on my wishlist!

Jag önskar mig en rosa eller turkos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *