Silver Winter Jacket

It can get really cold here in Austin, believe it or not. I mean, it’s probably not more than two weeks total in a year, but it does happen and when it does, it’s nasty. That’s when I’m loving this new silver Ralph Lauren down jacket with a fur hood. Today, however was not one of these days. Today I’m mourning the loss of snow. 🙂

Det kan faktiskt bli jĂ€ttekallt hĂ€r i Austin. Jag menar, det blir antagligen inte sĂ„ kallt mer Ă€n ett par veckor pĂ„ ett Ă„r. Men det hĂ€nder och dĂ„ Ă€r det riktigt hemskt. Det Ă€r dĂ„ jag Ă€lskar min nya dunjacka i silver med pĂ€lshuva frĂ„n Ralph Lauren. Idag var inte en sĂ„dan dag. Idag sörjer jag att det inte finns nĂ„gon snö. 🙂

 

Ralph lauren jacket

Fur down jacket hoodSled grass Down jacket silver  Sock boots fur Fur socks

With socks with a fur hem you can make any boots a pair of fur boots.

Med pÀlsstrumpor kan du göra om vilka boots som helst till pÀlsboots.

 

Grey winter jacket

 

 

 

Jacket: Ralph Lauren

Purse: The Sak

Scarf and fur socks: eBay

Sparkly gloves: H&M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *