Matthew Williamson Collector’s Stuff

Years ago British designer Matthew Williamson did a collection for H&M. This is one of my all time favorite designer collections at H&M. Every time they do a collaboration like this, I find it very exciting. Sometimes it’s a hit, sometimes… not so much. 🙂 Some of the stuff from Matthew Williamson’s collection have become collector’s items. You can get them really cheap on Swedish eBay (Tradera – sometimes sellers will ship outside of Sweden), on regular eBay they seem to always be more expensive though.

This is what I’ve managed to collect so far:

För flera år sedan gjorde brittiske designern Matthew Williamson en kollektion för H&M. Denna råkar vara min favoritkollektion hos H&M genom tiderna! Varje gång de tar in någon designer är det lika spännande. Ibland blir det hit ibland blir det miss. Vissa av grejerna har blivit riktiga samlarobjekt. På Tradera ( http://www.tradera.com/search?q=williamson&categoryId=0 ) kan man få saker ur den här kollektionen billigt, i USA säljs de för löjligt höga priser!

Hittills har jag lyckats samla på mig:

matthew_williamson_hm

All of it cost me about 33 dollars. I think Matthew Williamson has a cool, unique style that encourages Swedish people to wear more colors. (For all of you who didn’t know, H&M is Swedish. 😉 ) Life is short, love colors! His style is inspired by rave fashion and the animal kingdom. I have to tell you that the jacket is really hard to match with anything. Turquoise, pink, bright pink or moss green work. I’ve probably only used the belt once. It still fun to collect his stuff.

Alltihop gick på ca 280 kr allt som allt. Tycker att Matthew Williamson har en cool, annorlunda stil som uppmuntrar oss svenskar att våga bära mer färger. Livet är kort, älska mer färg haha! Hans stil är inspirerad av rave-modet och djurvärlden. Kan säga att det är svårt att matcha saker med särskilt jackan. Turkost, rosa, illgult eller mossgrönt funkar bäst. Bältet har jag nog bara använt en gång. Men ändå kul att samla på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *