Heavy Metallic

Yes, I can play. 😉 Sorry, I always get that question. But to me it would be a little weird to pose with a guitar and never have played. I look like a singer/songwriter here, haha. Actually, I used to be a heavy metal guitarist though. My band even went viral some number of years ago. I shredded and played solos and all kinds of things back then, now I’m just really rusty. I’m teaching my husband to play and he’s a total beginner so I guess I’m good enough for that though. 🙂

Ja, jag kan spela. Förlåt, får alltid den frågan. Men jag tycker det skulle kännas konstigt att posera med en gitarr och inte spela själv. Jag ser verkligen ut som en singer/songwriter på de här bilderna hehe. Jag brukade dock spela heavy metal. Mitt band gick viralt och blev kända på nätet för några år sedan. Jag spelade alla möjliga snabba solon och riff på den tiden men nu börjar man bli ringrostig. 🙂 Jag håller på och lär min man att spela och han är nybörjare så jag antar att jag är bra nog för honom.

image

The guitar is a PRS SE Custom (Paul Reed Smith). It’s my husband’s. I normally play a Jackson in black glitter (that totally would’ve matched the outfit better, by the way) but it’s still back in Sweden.

Gitarren är en PRS SE Custom (Paul Reed Smith). Den är min mans. Jag har en svartglittrig Jackson (som för övrigt skulle matchat outfiten bättre) men den är kvar i Sverige.

image image image image image

Idea behind the outfit: Mix and match different materials and textures. Metallic and sequins, pearls and nylon. Black against silver is another favorite of mine (possibly because of my heavy metal heritage).

Idén bakom outfiten: Mixa och matcha olika material och texturer. Metallic och paljetter, pärlor och nylon. Svart mot silver är också en favorit hos mig (kanske p.g.a. mitt heavy metal-arv).

 

Metallic/silver dress: H&M

Statement necklace: Lane Bryant

Heels: Cole Haan Nike Air

Sequin jacket: Belle du Jour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *