Lounge Around in Minnetonkas

I personally think it’s important to wear stuff at home that you feel comfortable in AND that you like the looks of. No old, stretched out yoga pants with holes in them, ripped socks or your boyfriend’s old worn out hoodie, or other things that you would never go outside the door wearing. I like wearing purple or pink colors, they have a calming effect on me. 🙂

I recently got these slippers:

Jag tycker personligen att det är jätteviktigt att känna sig fin när man går omkring och slappar hemma. Vägra gamla, hängiga yogabyxor med hål, trasiga strumpor, pojkvännens gamla hoodie eller andra saker som du aldrig skulle visa dig för en annan människa i. Jag går ofta omkring i lila eller rosa färger, tycker de har en mysig, lugnande effekt. 🙂

Köpte dessa tofflor:

minnetonka_cally_slippers

They are Minnetonka Cally and they’re super yummy. Fluffy on the inside. Warm in the winter

You can also use them for shorter walks, like going to the mailbox or out on your patio since they have a hard sole.

Det är Minnetonka CallyDe är verkligen yummy! 🙂 Massa fluff på insidan. Värmer på vintern.

De kan även användas för kortare promenader till brevlådan eller ut på terrassen då de har en hård sula. Men måste säga att de är grymt dyra i Sverige jämfört med USA (typ tre gånger så dyra). Typiskt en sådan grej man ska köpa när man reser hit. Fast det finns ju också Tradera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *