Cozy in Anything Oversized

This has been my favorite outfit now for a while when running errands and just going somewhere where you want to be comfortable. I like cozy/comfy outfits, that’s probably when I feel the most like myself!

Det här har varit min favoritoutfit ett tag nu när jag har sprungit ärenden eller bara gått någonstans där man vill känna sig bekväm. Jag gillar mysiga och sköna outfits, då känner jag att jag kan vara mig själv!

 

vera_wang_sweater

silhouette_glasses_frames

These are my new glasses frames from Silhouette. (Was wearing this outfit when I went to the optometrist to pick them out lol.) It was so funny because the guy working there took like a 2 second glance at my face, then picked these out. 🙂

Det här är mina nya glasögonbågar från Silhouette (de gör “ramlösa” bågar, finns även i Sverige). Jag hade förresten den här outfiten när jag gick till optikern, haha. Det roliga var att killen som jobbade där tittade på mig i typ två sekunder och sen plockade han fram de här. Snacka om proffs. 😉

 

vera_wang_sweater3

fake_uggs

vera_wang_sweater2  vera_wang_sweater4

Idea behind outfit: Purple and grey are one of my favorite combos. So are oversized sweaters and UGGs. Pair with a chunky tote.

Idén bakom outfiten: Lila och grått är nog en av mina favoritkombinationer. Samma sak med oversizade koftor och UGGs. Matcha med en stor tote.

 

Hooded sweater in wool: Simply Vera Wang.

Necklace: Helzberg’s Diamonds (authentic diamonds with gold and silver)

Glasses frames: Silhouette

Boots: My $10 including shipping fake UGGs from eBay, lol, just wanted to try and see if I liked the style. I really did, so will get the original soon. 🙂

Jeans: Court jeans (bought them in Brooklyn actually)

Purse: eBay

Top: H&M

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *