Black Lace & Blingy Hearts

I’m at a little French coffee place… just kidding obviously, this is some kind of wall sticker that we have in our game room. My dad was an artist, he would actually paint stuff like this directly on the wall. Kinda cool.

Jag är på ett litet franskt café… skämta bara såklart, det här är något sorts jättestort klistermärke som vi har i spelrummet. Min pappa var konstnär, han brukade faktiskt måla sånt här direkt på väggar. Lite coolt. 

 

black_lace_top

This top was bought from a company that sells heavy metal clothing. This was totally metal-ish like 6 years ago, then became super mainstream. Funny when it happens. Same thing with studded belts and bracelets.

Den här toppen köpte jag från ett företag som säljer metalkläder. Den var väldigt metal för typ 6 år sedan, men sen blev de jättemainstream. Det är lustigt när det blir så. Samma sak med nitbälten/nitarmband.

 

black_maxiskirt guess_statment_necklace

Turnable statement necklace from Guess. Wear with rhinestones or without the bling.

Vändbart statementhalsband från Guess. Man kan ha det med strasstenarna utåt eller vända på det för ett halsband utan bling. 

 

lace_top_maxi_skirt

 

 

Skirt: B-One

Clutch: Vendula, London

Lace top 3/4 sleeves: Sweden Rock Shop/Alcatraz

Statement necklace: Guess

Heels: Mossimo

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *