Swedish Brand Makes Cute Skirts

Today I would like to highlight a Swedish brand that I think is really cool. Hunkydory! They’ve got some of the most kickass skirts out there. 😉 I don’t yet own any of their stuff but I would sure like to. They would be head turners for sure.

Ja jag vet att jag brukar skriva om amerikanska klädmärken. 🙂 Men idag hade jag tänkt highlighta ett märke från Sverige (Stockholm närmare bestämt) som jag tycker är väldigt speciellt. Nämligen Hunkydory.

De har de grymmaste kjolarna! Riktiga head-turners. 🙂 Man blir coolast på festen gissar jag, fast jag har själv aldrig ägt någon.

Tyvärr inte så billiga, men man kan hitta begagnade på Tradera för riktigt bra priser. 

Hunkydory skirt

Kjol från Hunkydory

Hunkydory skirt kjol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *