May the Sneakers Trend Last Forever <3

A number of years ago it was kinda trashy to wear sneakers with a skirt or dress. It looked like that’s all you owned and you couldn’t find anything better to wear. Then more and more girls refused to wear heels and get owie feet. Or they just felt like trying a more comfortable style. Voilà! Pairing sneakers even with a party dress was in. Nowadays it makes you even look pretty put together. I’m loving this trend since I really am a sneakers girl at heart.

För några år sedan var det lite sunkigt att ha sneakers till kjol eller klänning, det såg ut som om man inte hade något bättre att ha på fötterna. Men sen började allt fler tjejer vägra klack och pajade fötter. Eller så kände de helt enkelt för att testa en mer bekväm stil. Och så plötsligt, voilà! Så var det helt rätt med gympadojor till både lediga kjolar och mer festliga. Det kan till och mer se rätt så dressat ut med sneakers till kjol. Jag jublar då jag innerst inne i märg och ben är en sneakerstjej. 

 

sneakers_till_kjol asos_kjol calvin_klein_kjol

 

It gives the impression that you don’t really care about other people’s opinions. What you do care about though is your own comfort! 🙂 That, in turn, is pretty sassy. Plus, it’s just so much easier to smile if your feet don’t hurt…

Det ger lite skenet av att man inte bryr sig så mycket om vad andra tycker, man bryr sig om sin egen bekvämlighet. 🙂 Och det i sin tur utstrålar kaxighet. Dessutom är det SÅ mycket lättare att le om man inte har ont i fötterna…

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *