My Top 3 Favorite Michael Kors Bags Right Now

I’ve never been a fan of handbags that are too simple. They need to have at least one unique detail. That’s why I like Michael Kors, his bags all have that little extra, creative detail that makes them special. Here are some of my favorites (I’ve got many):

Jag har aldrig varit ett fan av väskor som är alltför enkla, de måste ha åtminstone en rolig detalj. Det är därför jag gillar Michael Kors, hans väskor har alla det där lilla extra, den kreativa detaljen som gör dem speciella. Här är några av mina favoriter (jag har många): 

brooketote_michaelkors

Michael Kors Brooke Tote

 

miranda_michaelkors

Michael Kors Miranda

michaelkors_rheabackpack

Michael Kors Rhea backpack

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *