We Love Cowboy Boots

How much would you spend on cowboy boots before it gets too crazy? My husband just spent 600 dollars on his. He claims that he has a bone in his foot that sticks out on top and that makes almost all boots in the world unwearable. On top of that he has a habit of always liking the most expensive clothing – and that is before he even checks the price tag. He’s apparently been that way since he was little.

Hur mycket tycker ni man kan lägga på cowboyboots innan det blir för galet? Maken gav just 600 dollar (ungefär 5100 kr) för sina. Han påstår att han har ett ben som sticker upp ovanpå foten som gör att nästan inga boots är lagom. Sen har han en förmåga att ALLTID fastna för det dyraste. Utan att kolla prislappen. Han säger han har varit så sedan han var liten. 

oldgringo_cactus_cowboyboots

The brand is Old Gringo, “Cactus”, Made in Mexico. I think it’s authentic crocodile skin.

I obviously picked them for him (I had to show him a few before he found something). 😉 I love shopping for others, it’s almost more fun than shopping for yourself. Now I just need a pair of cowboy boots too…

Märket är Old Gringo, “Cactus”, Made in Mexico. Tror det är äkta krokodilskinn. 

Det var jag som valde dem såklart. 😉 Jag älskar att shoppa åt andra, nästan roligare än att shoppa åt sig själv. Men nu behöver ju jag också ett par schyssta cowboyboots…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *