Here’s Where I Find Shoe Sales

Shoebuy.com is a company that I discovered when I had lived in the States for a couple of months. They’ve got an insane amount of shoes and stuff’s always cheap. You have to follow a certain strategy though. You wait for the perfect sale! 25% or 30% off is pretty common, which means you can get something brand new for a lower price than the same used item on eBay. 30% off of a pair of cowboy boots for 300 bucks makes a big difference. A lot of times there’s a permanent sale going on on that item and then you will get an additional 30% off the sale. They’ve also got free shipping and free return (although you do have to pay a restock fee if you return). I’ve bought a lot of shoes from them.

Shoebuy.com var ett företag som jag upptäckte när jag bott i USA i några månader. De har sjukt mycket olika skor och alltid så billigt. Men man måste följa en strategi. Man väntar på den perfekta rean! 25% eller 30% rabatt kommer ganska ofta och då kan det faktiskt ibland bli billigare att köpa från dem än vad folk är villiga att sälja för begagnat på t.ex. eBay. 30% på ett par cowboystövlar för 300 dollar blir ganska mycket. Dessutom har de ganska ofta rea på utvalda märken – då blir det rea på rean. De har dessutom fri frakt och fria returer. Har köpt flera skor därifrån. Om man som svensk är på resa i USA i några veckor borde det gå att beställa därifrån (är väl någon veckas leveranstid).

anuschka_bag_floral anuschka_handvaska

They’ve got purses too, they’re pushing this specific brand, Anuschka, a lot. Their handbags are truly eye candy but not exactly my style.

De har handväskor också, de pushar mycket för det fantastiska märket Anuschka som jag tycker är otroligt vackra att se på, men inte riktigt min stil.

Next up on my list are these cowboy boots from Dan Post. Waiting for a kickass sale! Any day now… 🙂

Däremot ska jag köpa dessa cowboyboots av märket Dan Post någon dag snart. Väntar bara på en grym rea. 😉

danpost_cowboyboots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *