Best Footfile Ever

If you’re anything like me you’d like to have soft feet but it’s just working out that way. Your heels scratch against the sheets at night and you have no real feeling in this part of the foot. I remember having calluses on the “pad” at age 4! I know, wtf! 

I found a foot file that actually works! It’s called a pumice stone and is basically a piece of lava stone. It really does the trick! And that’s something that is all natural, doesn’t wear out easily and in a way is pretty to look at. Mine was made in Hawaii. Find yours here.

Precis som jag gillar du förmodligen mjuka fötter. Men ibland blir det ändå inte så. 🙂 Hälarna river mot lakanen på natten och man förlorar känseln i huden där. Jag kommer ihåg att jag hade valkar på trampdynan när jag var 4 år! WTF! 

Jag hittade en fotfil som faktiskt funkar! Den kallas för pumice stone och är egentligen en lavasten. Supersmart! Och den är dessutom helt naturlig, slits inte ut så fort och är ganska fin att se på. Min är tillverkad på Hawaii. Hitta din sten här.

footfile_pumicestone

pumicelavastonepumice_stone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *