Stud & Chain Sneakers

I found these cool sneakers:

Hittade så coola sneakers!

IMG_1493

Pastry Sugar Rush Swirl

You can wear them in at least 3 different ways. As they are, with the tongue and the sides folded or you can remove the upper part with a zipper and they become just regular sneakers with less studs. You can also combine these things with each other and vary things even more.

They were available in zebra pattern, leopard print or plain white lining (that you can fold inside out). I chose leopard. The fun thing I find about shopping in the US is that I can imagine something that I want and then I can find something pretty close to that.

Man kan bära dem på minst 3 olika sätt. Antingen som de är, med plösen och sidorna nedvikta eller så kan man ta bort överdelen helt med en dragkedja så blir de vanliga låga sneakers utan så mycket nitar. Man kan såklart kombinera dessa saker med varandra och få ännu fler variationer.

Fanns med zebramönstrad, leopardmönstrad eller vanlig vit insida (som man sen kan vika ut). Jag valde leopard. Det roliga med att shoppa i USA är att man nästan kan tänka ut i sin fantasi exakt vad man vill ha och hitta något som är nästan likadant. Finns helt enkelt väldigt mycket skoj. 🙂 Med andra ord, ni MÅSTE komma hit och shoppa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *